Albanian

Episode video shtesë

 

Martesa sipas mënyrës së Perëndisë – Falja

Martesa sipas mënyrës së Perëndisë – Altruizmi

Besimi i Identitetit të Transformuar

Vendosmëria e identitetit të transformuar

Sjellja e identitetit të transformuar

Ndikimi i identitetit të transformuar

Qëndrimi i identitetit të transformuar

Qendra e identitetit të transformuar

Modelimi i identitetit të transformuar

Përgjegjësia e një identiteti të transformuar

Episode audio shtesë

KRISHTLINDJE

Kjo seri me 6 pjesë hedh një vështrim mbi kuptimin e vërtetë të Krishtlindjes, dhe paqen që mund të sigurohet me Vetë, Princin e Paqes!

KRISHTLINDJE -3

KRISHTLINDJE -2

KRISHTLINDJE -1

DHJETË URDHËRIMET -11

DHJETË URDHËRIMET -10

DHJETË URDHËRIMET -9

DHJETË URDHËRIMET -8

DHJETË URDHËRIMET -7

DHJETË URDHËRIMET -6

DHJETË URDHËRIMET -5

DHJETË URDHËRIMET -4

Kontakto me shërbesën tonë

© Leading The Way with Dr. Michael Youssef, Inc. | All rights reserved.