Albanian

Episode video shtesë

 

Fundi i Historisë dhe Ju -3

Fundi i Historisë dhe Ju -2

Fundi i Historisë dhe Ju -1

Deri në kthimin e Krishtit: Jetojmë me besim në kohë të turbullta -3

Deri në kthimin e Krishtit: Jetojmë me besim në kohë të turbullta -2

Deri në kthimin e Krishtit: Jetojmë me besim në kohë të turbullta -1

lutesh apo zbehesh?

Deri në kthimin e Krishtit: Jetojmë me besim në kohë të turbullta -3

Deri në kthimin e Krishtit: Jetojmë me besim në kohë të turbullta -2

Deri në kthimin e Krishtit: Jetojmë me besim në kohë të turbullta -1

Episode audio shtesë

FRYTI I FRYMËS

Në këtë seri, Dr. Youssef na tregon se çfarë do të thotë të jesh i mbushur me Frymën e Shenjtë, dhe frytin që do të manifestohet brenda nesh në ecjen tonë të përditshme.

FRYTI I FRYMËS -2

FRYTI I FRYMËS -1

LETRA E JAKOBIT -15

LETRA E JAKOBIT -14

LETRA E JAKOBIT -13

LETRA E JAKOBIT -12

LETRA E JAKOBIT -11

LETRA E JAKOBIT -10

LETRA E JAKOBIT -9

LETRA E JAKOBIT -8

Kontakto me shërbesën tonë

© Leading The Way with Dr. Michael Youssef, Inc. | All rights reserved.